diumenge, 11 d’abril del 2010

Nou blog de Professionals Valencians

Després del naixement públic de Professionals Valencians, cal ara donar-li impuls. Impuls i continguts, i activitat i ganes de construir junts un espai d'intercanvi professional ample i beneficiós per a tots. El grup PV continuarà emmarcat a la xarxa professional Linkedin, des d'on tractarem de continuar creixent, poquet a poquet.

Com a complement, este blog serà la ferramenta d'expressió, per a tots els membres del grup. D'ací a uns dies estarà obert a la publicació de qualsevol article professional d'interés, així com també, si vos sembla, a la publicació, igualment, dels links de les empreses i/o pàgines personals de cadascún dels membres de Professionals Valencians.

Tot, amb la intenció, reitere, de ser lloc de trobada, d'ajuda i de col.laboració, entre valencians i valencianes que, arreu del món, deixen sagell de qualitat, de professionalitat i de prestigi.

Només cal que li dediquem un poc de feina, uns minuts al dia. Per difondre Professionals Valencians, per sumar interessats i per fer d'este blog un lloc de referència a l'àmbit valencià.

A banda del blog, existix un compte de correu electrònic (professionals.valencians@gmail.com) al qual podeu remetre qualsevol dubte, sugerència o aportació.

De moment, això és tot. Moltes gràcies.

Pere Palés
Promotor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada